Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюку намагаються довести, що СНД ефективне

П'ятниця, 30 грудня 2005, 10:33

Офіційний представник МЗС РФ Михайло Каминін спростував висловлення міністра закордонних справ Бориса Тарасюка про те, що в рамках СНД нібито не ведеться робота щодо пропозицій Києва.

"Хочу одразу ж сказати, що з досвіду роботи міжнародних організацій знаю, що в них узгодження будь-яких пропозицій країн-членів завжди йде складно. Адже потрібно дотримуватись інтересів декількох держав, а не двох партнерів. Усе це, природньо, займає більше часу", - підкреслив Каминін, передає Інтерфакс.

"Можна констатувати, що робота з усіх українських пропозицій, озвучених на казанському саміті, ведеться на плановій основі", - відзначив представник МЗС.

Раніше на серпневому саміті Співдружності в Казані українська сторона внесла пропозиції щодо підвищення ефективності СНД.

Минулого тижня Тарасюк заявив, що Україна сумнівається в перспективах існування СНД.

Глава українського зовнішньополітичного відомства відзначив, що протягом 2005 року Україна починала спроби активізувати діяльність цієї організації, однак у Співдружності дотепер не прийняті заходи для реалізації висунутих Україною пропозицій на саміті в Казані.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування