Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вирішив подякувати Туркменбаші особисто

П'ятниця, 30 грудня 2005, 10:57

Президент Віктор Ющенко запросив президента Туркменістану Сапармурата Ніязова відвідати Київ з офіційним візитом у будь-який зручний для нього час.

За інформацією прес-служби президента Туркменістану, особисте послання Ющенка передали в п’ятницю представники української делегації, передає УНІАН з посиланням на Turkmenistan.ru.

В п’ятницю Ніязов прийняв українську делегацію, до складу якої входили заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Володимир Петрук і голова правління будівельної асоціації "Інтербудмонтаж" Анатолій Чижов.

"Тепло вітаючи керівника Туркменії з наступаючим Новим роком, президент побажав йому і всьому туркменському народу щастя, здоров'я і успіхів у 2006 році", – йдеться в повідомленні.

Як наголосили в ході бесіди гості, керівництво України щиро дякує президенту Туркменістану за постійну увагу до питань розвитку туркменсько-української співпраці, що знайшло своє підтвердження в укладеній двосторонній угоді про поставки Україні в 2006 році туркменського природного газу обсягом 40 млрд. кубометрів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування