Януковичу на Новий рік співатиме дружина, а Павленко чекає в гості Діда Мороза

П'ятниця, 30 грудня 2005, 11:09

Лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу дружина проспіває новорічну пісню, екс-міністр МНС Давид Жванія подарує рідним зустріч Нового року в будиночку в горах, а міністр у справах молоді і спорту Юрій Павленко дотепер вірить у Діда Мороза.

Про це в четвер повідомляє газета "Сегодня".

"Віктор Янукович збирається знайти під ялинкою, яка стоїть в його будинку в Донецьку, свого п'ятирічного онука Віктора і його маленьку подружку, з якою він ходить разом у дитсадок і якій симпатизує", - пише газета.

"А дружина Віктора Федоровича Людмила Олександрівна щороку готує сюрприз - нову пісню, і щораз рідні з нетерпінням очікують, що вона проспіває в цей раз за новорічним столом", - повідомила радник Януковича Ганна Герман.

Як повідомляє газета, екс-секретар РНБУ Петро Порошенко поки тримає в секреті те, що подарує на Новий рік своїм близьким, але чекає подарунків, що зроблять йому троє його маленьких дітей — шестирічні дочки-близнючки Женєчка і Сашенька і чотирирічний син Міка.

"Вони навчилися самостійно писати, тому вже підписали татку новорічні листівки, які в заклеєних конвертах чекають на нього під новорічною ялинкою. Тато горить з нетерпіння довідатися, що ж йому побажали діти", - розповіла прес-секретар Порошенка Ірина Фриз.

Тим часом лідера ПСПУ "Наталію Вітренко мучить совість, тому що вона через напружену політичну діяльність не встигла вибрати родичам подарунки", - пише "Сегодня".

"Діти, та й узагалі вся родина, у тому числі і я, зараз активно вивчаємо вірші і пісеньки, аби розповісти їх і заспівати Дідові Морозу, коли він прийде до нас роздавати подарунки", - сказала Вітренко.

Міністр у справах молоді і спорту Юрій Павленко чекає до себе в гості Діда Мороза. "Він, дружина і двоє дітей написали записочки старожилові Лапландії з проханням про подарунки", - повідомила газета.

"Я дотепер вірю в Діда Мороза й очікую, що в новорічну ніч він мені і моїм близьким принесе їх через кватирку", - розповів міністр.

Також видання повідомило, що "екс-міністр МНС Давид Жванія вже подарував своїй дружині Оксані і трьом дочкам подарунок - зустріч Нового року в будиночку в горах в одній із країн Східної Європи, куди вони вчора відправилися".

Його прес-секретар Андрій Дегтярьов розповів: "У Джорджа Майкла є кліп на пісню "Минуле Різдво", якому вже років 20. Там група молоді приїжджає в гори і зустрічає свято. Півтора місяця тому його дружині наснився цей кліп. Давид Важаєвич натяк зрозумів...".

Екс-міністр культури Оксана Білозір розповіла сайту RAZOM, що зазвичай любить зустрічати Новий рік з родиною, або в горах.

"Я – страшенна фанатка гірських лиж, тому й вибираю гори. Причому, бій курантів зустрічаємо, як правило, прямісінько на вершечку гори – за столом сидіти не любимо. Однак "стіл" влаштовуємо – як правило, з цукерками, шампанським та морозивом. Цього року святкуватимемо в Чехії", - сказала Білозір.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
14:12
Командувач Нацгвардії: Росіянам знадобляться роки, щоб захопити Харків
14:10
Колишній Запорізький депутат-комуніст отримав 15 років тюрми за наведення російських ракет
14:05
оновленоУ Харкові пролунали вибухи: мер повідомив про приліт
14:00
Атака на харківську телевежу не вплине на доступ до ЗМІ у місті - Терехов
13:58
відеоДілки два місяці "маринували" ухилянтів у прикордонні в очікуванні трансферу до Угорщини
13:55
"Метінвест" з травня підвищить зарплати працівникам підприємств: на скільки зросте оклад
13:43
футболШевченко вірить у перспективи Судакова в чемпіонаті Італії чи Англії
13:41
Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги може бути проблемою – посол
13:40
фотоЗ Литви до України прибула партія бронетранспортерів M577
13:39
Європейські компанії шукають лазівки для продовження роботи в РФ після скасування винятків із санкцій
Усі новини...