Щербаня тримають у камері з красивим негром

П'ятниця, 30 грудня 2005, 11:17

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що екс-губернатор Сумської області Володимир Щербань знаходиться в американській в'язниці, очікуючи на депортацію в Україну.

"Він зараз знаходитися у камері для затриманих разом з молодим і красивим чорношкірим емігрантом, чекає депортації в улюблену Україну. І я не сумніваюся, що сумський аеропорт його із задоволенням прийме", - сказав Луценко, слова якого наводить Обком.

Він також повідомив, що, за деякими даними, близько 200 млн. грн. були закумульовані на рахунку в банку "Родовід" (банк голови національного олімпійського комітету Сергія Бубки).

"Переведені в готівку, а потім, як свідчить син Щербаня, він їх передав за дзвоником батька незнайомій людині. Я, щоправда, слабко уявляю сина, який за дзвоником батька віддає 200 млн грн. у спортивних сумках у джип, але так він свідчить", – повідомив Луценко.

Він відзначив, що це означає, що за сприяння Генпрокуратури на чолі з Піскуном Сумська область була пограбована двічі.

"Перший раз при губернаторстві Щербаня, другий раз при вивозі його сином награбованих капіталів. Ми зробили відповідні запити в США, тривають дуже важкі міжнародні переговори, проте рибка вискочила з тенет, це потрібно визнати", – вважає голова МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування