Цією зимою 7 пар лиж Ющенку не знадобляться?

П'ятниця, 30 грудня 2005, 20:18

Президент Віктор Ющенко, скоріше за все, не матиме різдвяних канікул цього року.

Про це він сказав під час інтерв’ю чотирьом телеканалам у п'ятницю.

"Ви знаєте, у нас таке є прислів’я, воно не зовсім є коректним: хто чим багатіє… Так і в мене. Я хочу, щоб ці канікули були, але в мене відчуття, що їх уже не має", - сказав Ющенко з жалем у голосі.

За його словами, він не зможе відпочити через свій напружений графік. "У мене за цей час, здається, чи три чи чотири зустрічі заплановано на самому високому рівні", - сказав Ющенко.

"Я відверто скажу, що якщо мені сниться сон, що я хотів би, то я хотів би взяти п’ятеро своїх дітей, дружину, сім пар лиж і поїхати у Карпати, у Гуту, і діб 4-5 покататися у метровому снігу… Оце та мрія, яка в мене є, але я тепер розумію: як я її оприлюднив, то, мабуть, вона не здійснеться", - сказав президент.

"Але я дуже хотів би мати декілька днів. Просто стати на лижі і покататися разом із Тарасом своїм, Софійкою, Христинкою, Ліною, Андрійком", - додав Ющенко.

Президент також привітав українців з новорічними святами.

"Хочу побажати, щоб новий 2006 рік був щасливий для кожної вашої домівки, для кожної української родини, для кожного з вас. Переконаний, ми цього всі достойні", - сказав Ющенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування