Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПУТІН ДАВ УКРАЇНІ ПІВДНЯ НА РОЗДУМИ

Субота, 31 грудня 2005, 14:10

Президент Росії Володимир Путін доручив уряду і "Газпрому" забезпечити постачання газу в Україну в першому кварталі 2006 року за умовами 2005 року у випадку, якщо до кінця дня 31 грудня українські партнери підпишуть контракт, у якому містяться пропозиції "Газпрому" про перехід на ринкові ціни з другого кварталу 2006 року.

Президент дав відповідне доручення в суботу на нараді з членами Ради безпеки РФ, на яке був запрошений глава "Газпрому" Олексій Міллер.

"Бачу досить тверду позицію й уряду, і "Газпрому", - сказав Путін, вислухавши доповіді по газовому конфлікту прем'єр-міністра Михайла Фрадкова і Міллера.

"Разом з тим звертаю увагу, що Україна - це не абстрактне начальство, не нафтогазові барони, які у будь-якому випадку забезпечать свої інтереси, а насамперед це братній український народ і ми повинні подумати про всю сукупність відносин Росії й України", - підкреслив президент.

"Тому доручаю урядові й "Газпрому" забезпечити в першому кварталі 2006 року постачання газу на Україну за умовами і цінами 2005 року за умови підписання українськими партнерами до кінця поточного дня контракту з пропозиціями "Газпрому" по переходу з другого кварталу на ринкові ціни", - заявив Путін.

"У випадку відсутності ясної відповіді, будемо вважати, що наша пропозиція відхилена", - додав глава держави.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...