Турчинов зазстерігає Ющенка від кар'єри Кучми

Середа, 11 січня 2006, 10:46

Керівник виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявляє, що відставка уряду Юрія Єханурова є безпосереднім наслідком недалекоглядної політики президента Віктора Ющенка.

"Криза почалася не сьогодні. Криза виникла тоді, коли глава держави піддався тиску старої та нової олігархії, абсолютно безпідставно та невмотивовано відправив уряд Тимошенко у відставку і взяв під захист корупціонерів та сумнівні схеми в енергетиці", - сказав Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

За його словами, сьогодні складається така ситуація, яка "загрожує не тільки репутації нової влади (вона її давно втратила), але й державному суверенітету та національній безпеці".

"Саме тому ми зацікавлені в тому, щоб якомога швидше прийти до влади за результатами парламентських виборів, тому що сьогодні кожен день відбувається руйнація держави. В країні час встановити порядок", - сказав Турчинов

Коментуючи заяву Ющенка про неконституційність процедури висловлення недовіри урядові Єханурова, Турчинов сказав:

"Мене дуже здивувала позиція Віктора Ющенка. Невже він забув, що саме у такий спосіб було відправлено у відставку уряд Януковича. Тоді Леонід Кучма також кричав про неконституційність рішень парламенту. Зважаючи на політичну історію України, хочу зазначити, що подібне копіювання Кучми є далеко не найкращим варіантом для кар’єри президента країни", - сказав він.


Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування