Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний знає, що Тимошенко хвора, а у всіх інших – нетримання

Середа, 11 січня 2006, 19:58

Керівник виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє, що рейтинг блоку після відставки уряду Юрія Єханурова лише зросте.

"Ми тільки виграємо від цього. Це той випадок, коли кажуть: худа без добра не буває", - сказав Безсмертний в студії "5 каналу", повідомляє прес-служба "Нашої України".

Безсмертний також зазначив, що "це рішення парламенту дискредитує той зміст політичної реформи, по якому насправді мала рухатися Україна".

"Ця нетерплячка, яку проявили фракції, продемонструвавши виклик президенту і українському народу, є свідченням дитячої хвороби нетримання", - зазначив він.

За словами Безсмертного, "рівень безглуздя у Раді досяг вчора (у вівторок) свого максимуму".

"Все це нагадувало театр абсурду, який ми бачили у 2001 році, коли Верховна Рада відправляла у відставку уряд прем'єра Ющенка, який вирішував державні проблеми, а не створював їх", - сказав він.

Безсмертний також зазначив, що "авантюризм, яким хворіє пані Тимошенко, сьогодні вразив велику кількість українських політиків, особливо у Верховній Раді".

"І це є новий політичний союз у складі п'яти політичних сил, який можна коротко назвати "БЮТ Не Так" чи "НЕ так БЮТЬ". Як це було вже сказано учора", - зазначив він.

"Не так бьють, в результаті такого удару вони отримають повний програш на парламентських виборах", - наголосив Безсмертний.

Відставка уряду, на його думку, "це - результат бажання Тимошенко помститися за відставку, та за те, що урядовій команді вдалось вирішити газову проблему".

"А люди, з якими Тимошенко вступила у цей союз продемонстрували повну зраду національних інтересів у ході переговорного процесу з російської стороною", - сказав Безсмертний.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування