Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Тимошенко з'ясував, що Могилевич вирішував, як продати газ Україні

Четвер, 12 січня 2006, 09:34

Член блоку Тимошенко Григорій Омельченко заявляє, що при підписанні угоди між НАК "Нафтогаз", "Газпромом" та "Росукренерго" був присутній Семен Могилевич, який знаходиться в міжнародному розшуку.

Про це Омельченко заявив у четвер з трибуни Верховної Ради.

"Комітету з боротьби з оргзлочинністю стало відомо, що угода між НАК "Нафтогаз", "Газпромом" та "Росукренерго" була підписана 3 січня о 2 годині ночі в офісі "Газпрому", і при підписанні був присутній Семен Могилевич, який перебуває в розшуку ФБР", - повідомив депутат.

Омельченко нагадав, що за інформацією ЗМІ, діяльність "Росукренерго" контролює саме Могилевич, який є двічі засудженим в Росії, звинувачений у США у відмиванні 150 мільйонів доларів.

Також депутат відзначив, що влітку минулого року за заявою тоді голови СБУ Олександра Турчинова було порушено кримінальні справи проти керівників компанії "Росукренерго".

Омельченко звернувся із запитанням до президента, чи відомо йому, хто підписував контракт 3 січня, хто контролює "Росукренерго" і що сталося із справами проти керівництва тієї кампанії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування