Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія обурений, що Тимошенко пере онучі не Ющенка, а Януковича

Четвер, 12 січня 2006, 10:17

Екс-міністр з надзвичайних ситуацій Давид Жванія звинувачує лідера БЮТ Юлію Тимошенко в терорі і шантажі президента Віктора Ющенка у зв'язку з голосуванням за відставку уряду.

"Голосування по уряду Юрія Єханурова показало ціну слів і вчинків лідера БЮТ", - заявив Жванія, повідомляє прес-служба екс-міністра.

"Призначили "оточення Ющенка", розгорнули так званий корупційний скандал, запустили технологію дискредитації президента Ющенка, ну а тепер перейшли від шантажу до прямого політичного терору", - сказав він.

Жванія також додав, що "газова проблема усього лише інструмент для задоволення особистих політичних амбіцій".

"Юлія Володимирівна радила політикам зробити татуювання, чи не те, що на її серці - ІТЕРА?", - запитав він.

За словами Жванії, "спрагу до влади Юлії Володимирівни вже намагалися хоч якось угамувати, але, як бачимо, жадоба влади невгамовна".

"Упевнений, що навіть у м. Дніпропетровську, по вул. К.Маркса,  для сусідів по однокімнатній квартирі (площею 32,1 кв. метра, у якій прописана екс-прем'єр) не прийнятні такі методи ведення політичної боротьби", - заявив Жванія.

"З ким опинилися наші вчорашні соратники по Майдану, готові прати онучі в штабі Ющенка? Вони перуть онучі в штабі тих, хто називав їх іржавими - от і будуть іржавіти разом, і вибори покажуть ступінь їхньої політичної корозії", - говориться в заяві.

Як відомо, під час президентської кампанії в 2004 році Тимошенко обіцяла "прати онучі" у штабі Віктора Ющенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування