Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки Боделан гастролює по Росії, Гурвіц продав його дачу

Четвер, 12 січня 2006, 10:32

На відкритому аукціоні в Одесі було продано колишню дачу екс-мера міста Руслана Боделана.

Як повідомив "Фактам" представник міського управління земельних ресурсів, ця дача розташована на 16-й станції Великого Фонтану.

Дачу Боделана купив депутат міськради Володимир Рондін, заплативши за неї при стартовій ціні в 33 мільйони гривень 35 мільйонів 891 тисячу 836 гривень.

Разом із землею продано і розташоване на ній домоволодіння: дев'ять основних будівель загальною площею 1102,6 квадратних метрів, різні споруди та інженерні мережі - водопровід, каналізація, електрогосподарство.

"Почувши про аукціон, я поінформував кілька великих київських компаній. Одна з них попросила мене від їхнього імені брати участь у цьому аукціоні. Упевнений, що компанія зможе зробити дійсно щось корисне для міста", - сказав Рондін.

За його словами, цільове призначення придбаної земельної ділянки, - будівництво п'яти-, шестиповерхових пансіонатів відпочинку і готелів оздоровчого і туристичного призначення.

Організатором торгів, що відбулися з ініціативи мера Одеси Едуарда Гурвіца, стало управління земельних ресурсів міста за технічної підтримки "Укрспецюсту".

Як відзначив віце-мер Михайло Кучук, відкритий земельний аукціон відбувся в Одесі вперше з 1917 року.

"Вдумайтеся: за Боделана Одеса втратила майже сімдесят гектарів земель тільки курортно-оздоровчого призначення! – додав Кучук.

Як повідомили в прокуратурі Одеської області, найближчими тижнями закінчиться розслідування кримінальної справи щодо незаконного продажу землі в курортній зоні міста в період 1998 - початку 2005 років.

Правоохоронці також тримають на контролі кримінальну справу, один з фігурантів якого - Боделан, який нині знаходиться в міжнародному розшуку.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування