Янукович перевів стрілки на Ющенка

Четвер, 12 січня 2006, 14:55

Лідер Партії регіонів Янукович заявляє, що президент Віктор Ющенко, відкликавши свій підпис під Меморандумом про згоду з опозицією, підтвердив, що він є президентом лише однієї частини України.

"Це президент порушив своє слово, а не ми. Цим кроком він підтвердив, – що залишився президентом лише однієї частини України", - сказав Янукович в інтерв’ю "Нью-Йорк Таймс", повідомляє його прес-служба.

За його словами, Ющенко відмовився від діалогу з опозицією, "а значить – від діалогу з мільйонами наших прихильників, які представлені в усіх регіонах України".

"Коли ми підписували Меморандум, то поставили інтереси народу, справу об'єднання України понад партійним інтересом. Мені шкода, що президент обірвав цей процес. Але це він зробив, а не ми", - зазначив Янукович.

Він також сказав, що це "стиль нинішньої влади – говорити і не робити, не нести відповідальності за свої слова і за свої дії".

Лідер Партії регіонів також висловився стосовно бачення розвитку ситуації в країні у зв'язку з відставкою уряду.

"Голосуючи за відставку уряду, парламент у такий спосіб висловлював недовіру народу до політики влади в розв'язанні газової проблеми", - сказав він.

За словами Януковича, Партія регіонів "не має наміру творити конституційну кризу".

"Ми лише через відповідні парламентські процедури висловлюємо волю наших виборців і недовіру наших виборців до нинішньої влади, яка не здатна керувати державою", – сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування