Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко написав Литвину заради морального спілкування

Четвер, 12 січня 2006, 15:29

Президент Віктор Ющенко заявляє про те, що уряд продовжує працювати так само, як і працював до рішення парламенту, а його лист до Верховної Ради з вимогою скасувати це рішення є "моментом морального спілкування".

"Лист, що я сьогодні направив - це, швидше за все, момент морального спілкування. Сьогодні статус уряду, Кабінету міністрів, кожного міністра є таким, яким був 10 днів тому, або рік тому. Про це не стоїть сьогодні питання навіть у колах, що два дні тому організовували на слуханнях голосування", - сказав Ющенко на прес-конференції в четвер у Києві.

Глава держави також підкреслив, що навіть сили, що голосували на підтримку цього рішення в парламенті "сьогодні говорять: усе нормально, хлопці. Нехай вони (члени уряду) працюють".

"Головне - не зміст цього документа, а психологічна форма, навколо якої було організовано так зване обговорення, проблема поточної ситуації. Заради цього потрібно було зібрати парламент. Іншого правого висновку цьому нема", - відзначив Ющенко.

При цьому він додав: "Сьогодні не стоїть під сумнівом питання ревізії статусу. Швидше за все, сьогодні стоїть питання політичної оцінки того, що відбулося. Як можна, свідомо ігноруючи Конституцію, приймати такі рішення".

Разом з тим він відзначив, що дана ситуація нагадує йому процес прийняття змін до Конституції.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування