Син Януковича розповів про маленьку квартиру і заржавілі гойдалки

Четвер, 12 січня 2006, 18:06

Віктор Янукович-молодший у дитинстві мріяв стати директором шахти.

"Уявіть собі, мріяв стати директором шахти. У ті часи на Донбасі директор шахти – це був могутній чоловік, сильний, впливовий, заможний. Я хотів таким бути", - сказав син Януковича в інтерв’ю, розміщеному на його сайті.

Розповідаючи про своє дитинство, він сказав, що пригадує "маленьку квартиру в Єнакієве", в якій жили він з батьками і з маминими родичами.

"Пригадую звичайні дитячі майданчики маленького містечка, де я бавився з такими ж хлопцями, як і я. Пам'ятаю, як скрипіли старі заржавілі гойдалки у нашому дворі і дерев'яну ракету, в якій ми мріяли про космос", - розповів Янукович-молодший.

Фото з сайту Януковича

На питання, чи часто його батько з’являвся у школі, Янукович відповів: "Що ви! Жодного разу. Це такий принцип у батька був – не ходити до нас в школу. Я повинен був вчитися бездоганно. А ходити в школу – це вважалося не гідним для чоловіка вихованням".

Водночас він додав, що часом до школи приходив його старший брат і мама.

Янукович-молодший також зізнався, що поки не зміг досягти тої витримки, якою володіє його батько.

"Ніхто ніколи не може прочитати на батьковому обличчі емоцій, якщо батько не бажає ті емоції показати. Я ніколи не мав такої витримки і такої впевненості в тому, що роблю. І якщо мені вдасться в житті виробити цю рису характеру, я буду вважати, що став гідним батька", - сказав він.

На питання, коли його батько вперше викликав у нього почуття захоплення, Янукович-молодший відповів:

"Мені було тоді п'ять років. Ми їхали кудись на Жигулях, здається, п'ятої моделі. І у нас пробилося колесо. Батько вийшов і легко й просто поміняв колесо. Я був гордий тоді за батька".

Син Януковича також розповів, що займається вейкбордом.

"Це моє хобі. І в ньому я досяг непоганих успіхів. А ось в теніс від батька ще ні разу не вдалося виграти", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування