Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радіє, що Ющенко подарував їй перемогу

П'ятниця, 13 січня 2006, 12:29

Блок Юлії Тимошенко розцінює відкликання президентом Віктором Ющенком підпису з під Меморандумом з опозицією як власну перемогу.

"БЮТ з самого початку виступив категорично проти подібної угоди як такої, що дискредитує демократичні сили та формує серйозні підстави для реваншу кримінально-олігархічних угрупувань. Тепер нашу вимогу виконано!", - сказано в заяві БЮТ, розповсюдженій його прес-службою.

БЮТ закликає Ющенка "не зупинятися на скасуванні Меморандуму з Януковичем, а йти далі і денонсувати та скасувати всі інші договори, контракти та гарантії, укладені з антипатріотичними силами".

Також представники Блоку закликають Ющенка відмовитися від реалізації "тіньових і корупційних схем, "мирових угод” з кланами, принципів кумівства та інших сумнівних проектів, що дискредитували ідеали Майдану".

Крім того, БЮТ вимагає негайної денонсації "ганебної угоди" між "Нафтогазом" і "Газпромом", повернення у державну власність Нікопольського заводу феросплавів, відправлення у відставку або відпустку чиновників, які балотуються до представницьких органів влади.

"Водночас ми обурені меркантильними підрахунками деяких політичних сил на тему: хто виграв, а хто програв від відставки Уряду, в кого зріс, а в кого впав рейтинг, тощо", - сказано в заяві.

На думку представників БЮТ, від відставки уряду виграв весь український народ, "оскільки позбувся команди, не здатної захищати національні інтереси".

"А щодо рейтингів – то коли мова йде про реальні загрози державному суверенітету України, перейматися рейтингами власної політичної сили щонайменше – некоректно", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування