Тимошенко побачить фортецю і потрапить на обряд

Субота, 14 січня 2006, 12:00

Юлія Тимошенко у неділю здійснить позаплановий візит до Львова, щоб пояснити краянам політичну ситуацію в країні.

Як повідомляє прес-служба Тимошенко, о 15:00 у приміщені сесійної зали Львівської облради відбудеться її прес-конференція, о 17:30 – прямий ефір на державному телебаченні.

У понеділок, 16 січня, лідер БЮТ відвідає місто Чернівці, де зустрінеться зі студентами та викладачами Буковинського державного медичного університету, дасть прес-конференцію та візьме участь у загальноміському мітингу на Соборній площі.

Також у програмі перебування Тимошенко у Чернівцях – відвідання театралізованого буковинського обряду Вашківецька Маланка на Площі філармонії та прямий ефір на обласному телебаченні.

17 січня, у вівторок, Тимошенко здійснить візит до Хмельницької області, під час якого відвідає Стару фортецю та ратушу міста Кам’янець-Подільський. О 14:00 у Хмельницькому відбудеться її прес-конференція, о 16:30 - загальноміський мітинг на майдані Незалежності, о 19:00 – прямий ефір на хмельницькому обласному телеканалі.

Прес-служба також повідомляє, що у суботу 14 січня, о 19.15 в прямому ефірі телерадіокомпанії "Київ" лідер БЮТ розповість про позицію Блоку щодо відставки уряду Єханурова, газової кризи та дасть оцінку політичній ситуації в країні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...