Литвин готовий повернути Єханурова, якщо приберуть жінку

Субота, 14 січня 2006, 12:09

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає можливим скасування парламентської постанови про відставку уряду.

Про це Литвин заявив у п’ятницю в Новограді-Волинському Житомирської області під час зустрічі з активом району, передає УНІАН.

"Сьогодні можна говорити про можливість відміни парламентської постанови про відставку уряду, але для початку потрібен діалог з президентом, виконувачем обов'язки прем'єр-міністра про проблеми країни, а також про ситуацію, що склалася в Україні", - сказав спікер.

За словами Литвина, діалог можливий, а також можливе вирішення проблемних питань, але за умови, що уряд очиститься від ряду одіозних фігур, які "окрім балаканини не знають що потрібно робити".

Також Литвину, за його словами, ряд урядовців нагадують жінку, яку "запитали про вміння грати на роялі, на що вона відповіла, що не знає чи вміє грати, але можна спробувати".

За словами голови ВР, в Україні стають керівниками, щоб спробувати керувати, але це, зазначив Литвин дуже дорого обходиться країні, що перебуває у багатьох випадках у режимі ручного управління. Аргументуючи сказане, спікер повідомив, що в Україні в минулому році в 4 рази зменшилися темпи економічного зростання.

Литвин заявив також і про складний психологічний клімат в Україні. За його словами, після президентських виборів у державі "замість того, щоб об'єднати людей, їх ще більше розсварили".

При цьому голова ВР наголосив на необхідності нормальної співпраці з президентом та урядом, підкресливши, що ця співпраця можлива лише за однією умови – коли вона будуватиметься на принципових позиціях. "Служити радий, але прислужувати ні", - зазначив Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування