Єхануров хоче знати, хто платить за Януковича

Субота, 14 січня 2006, 14:15

Прем'єр Юрій Єхануров заявляє, що головним завданням Кабміну в передвиборний період є створення рівних умов для всіх суб'єктів виборчого процесу.

Про це Єхануров заявив в інтерв'ю журналістам перед церемонією презентації передвиборного списку "Нашої України", що проходить у суботу в Києві.

Він також відзначив, що уряд буде направляти необхідні фінанси на проведення кампанії.

"Уряд зробить все для забезпечення фінансування виборів. На вибори йде майже мільярд гривень, і ми обов'язково, у повному обсязі будемо фінансувати цю виборчу кампанію", - сказав прем'єр.

Він відзначив, що останні дії уряду засвідчили, що "боротьба за незалежність продовжується".

Відповідаючи на питання, з ким блок "Наша Україна" буде консолідуватися після парламентських виборів, Єхануров підкреслив: "Наші плани - виграти вибори...".

Прем'єр висловив надію, що його політична сила набере достатню кількість голосів, для формування коаліційного уряду й обрання прем'єра. "Зараз про це занадто рано говорити, зараз потрібно виграти вибори", - сказав він.

За словами прем'єра, він "ще жодної секунди" не займався виборчою кампанією. "Можливо, в лютому або в березні я візьму кілька днів для цього", - сказав Єхануров.

Коментуючи поточні рейтинги партій і блоків, згідно яким лідирує Партія регіонів, а "Наша Україна" значно понизила свої позиції, Єхануров відзначив: "Потрібно знати, хто проплачує ці рейтинги".

Глава українського уряду знову підтвердив, що Кабінет міністрів України є "повнокровним" і міністри не мають приставки "в.о.".

У суботу в Києві почалася церемонія презентації передвиборного списку блоку "Наша Україна", участь у якій беруть також лідери блоку і народних депутатів. Єхануров - 1-й номер списку.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування