Крім Плачкова й Івченка, Тимошенко не сподобався Головатий

Субота, 14 січня 2006, 19:35

Фракція Блоку Юлії Тимошенко буде вимагати відставки міністра юстиції Сергія Головатого.

Про це Тимошенко сказала в суботу в ефірі каналу "Київ", коментуючи домовленості в газовій сфері між Україною та Росією.

"Наш міністр юстиції, відставки якого навіть з посади виконуючого обов'язки ми будемо вимагати у вівторок, переглянув, в яких арбітражних судах ми будемо розглядати наші спори з Росією по газу", - сказала Тимошенко.

"Ми завжди розглядали в міжнародних арбітражних судах, і як приклад старі угоди це Стокгольмський арбітражний суд. А цією угодою передбачено, що всі спори будуть розглядатися в Москві", - зазначила вона.

"І я хочу запитати у пана Єханурова, у пана Івченка, у Головатого, скільки арбітражних спорів ми виграємо у Московському арбітражному суді? Це що, не здача національних інтересів?" - сказала Тимошенко.

Вона також відповіла на кілька питань про свої уподобання. За словами Тимошенко, її улюбленою стравою є борщ. "Причому як вдома, так і в політиці", - додала лідер БЮТ. Улюбленою маркою машини вона назвала Тойоту, "яка проходить по всім дорогам України", а улюбленим фільмом – "Матриця. Революція".

На питання ж, який одяг їй подобається, Тимошенко відповіла: "Та просто симпатичний одяг, не має значення марка. До речі, я дуже люблю дизайнерів українських і віддаю їм перевагу".

На питання, чи буде вона разом з президентом Віктором Ющенком брати участь у святкуванні Дня соборності 22 січня, Тимошенко сказала: "Я б дуже хотіла це зробити".

Коментуючи висловлювання голови політради "Нашої України" Романа Безсмертного про союз Тимошенко, Литвина і Януковича (ТЛЯ), Тимошенко запропонувала згадати, хто був ініціатором підписання меморандуму Ющенка-Януковича.

"А до речі, ініціатором підписання меморандуму був якраз Безсмертний. Так якщо замість Тимошенко там поставити Безсмертного, то вийде те слово, що якщо вони будуть продовжувати цю саму політику, буде говорити кожна людина, коли буде згадувати, за кого вона голосувала на президентських виборах", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News