Янукович зарікся не дружити з Ющенком

Понеділок, 16 січня 2006, 10:34

Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович надалі утримається від підписання будь-яких угод із президентом Віктором Ющенком.

Про це сказано в рішенні політради партії, повідомляє прес-служба "Регіонів".

"Беручи до уваги очевидну необов'язковість президента Віктора Ющенка в дотриманні досягнутих за його участі домовленостей, рекомендувати голові Партії регіонів Віктору Януковичу утримуватися надалі від підписання з ним будь-яких угод", - йдеться в документі.

На думку членів політради, відкликання Ющенком свого підпису під Меморандумом про порозуміння між владою й опозицією "означає лише одне – досягнення громадського спокою, миру і стабільності в державі не є сьогодні, як власне і рік тому, головною метою для президента й уряду".

"Влада взяла відвертий курс на загострення політичної кризи, залякування депутатів Верховної Ради, опозиції, суспільства в цілому", - сказано в рішенні політради.

Головним завданням Партії регіонів у ході передвиборчої кампанії, згідно з документом, є "всебічне роз'яснення виборцям згубності тієї системи відносин влади і суспільства, яку внесла в наше життя так звана "помаранчева революція".

"Діяльність президента й уряду всупереч інтересам суспільства переслідує одну мету – забезпечити перевагу провладних політичних сил на майбутніх виборах. Усе це і стало головною причиною відставки уряду", - йдеться в документі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...