Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала Януковича обкладинкою Ахметова

Понеділок, 16 січня 2006, 12:18

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вкотре заявляє, що її фракція не блокуватиметься у наступному парламенті з опозиційними силами.

"Наша команда, яка прийде до нового парламенту, не матиме ніякої коаліції ні з Партією регіонів Віктора Януковича, ні, не дай Бог, з комуністами. Я вам це обіцяю", - сказала Тимошенко у понеділок в Чернівцях.

"Ми або з Ющенком створюємо коаліцію в парламенті, а у випадку інших форматів інших політичних сил між собою, ми можемо залишитися в парламентській опозиції. Мені здається, так буде найчесніше", - додала вона.

За словами Тимошенко, на нинішніх виборах БЮТ не є конкурентом "президента Ющенка і НСНУ".

"Якщо НСНУ та БЮТ не об'єднають зусилля на нинішніх виборах, то цим самим ми значно посилимо позиції Партії регіонів Януковича, оскільки Партія регіонів і БЮТ мають шанси набрати найбільше голосів на виборах-2006, і саме вони матимуть першочергове право формувати уряд", - зазначила Тимошенко.

Водночас вона закликала усіх прихильників Майдану розвінчувати міф про те, що лідером Партії регіонів насправді є Янукович.

"Янукович на сьогодні є лише обкладинкою Партії регіонів, насправді лідером цієї політичної сили є Ринат Ахметов, якого Янукович вже назвав майбутнім президентом України", - заявила лідер БЮТ.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування