Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не збирається здаватися

Понеділок, 16 січня 2006, 12:48

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає "абсолютно нереальним" скасувати рішення парламенту про відставку Кабінету міністрів.

Так голова Верховної Ради прокоментував ініціативу депутата Юрія Кармазіна прийняти постанову про скасування вищезазначеного рішення, повідомляє Ліга.

За словами видання, Литвин вважає за необхідне знайти комплексний підхід до рішення цього питання. При цьому він у черговий раз повторив, що більш продуктивним шляхом буде проведення діалогу.

"Постанову прийнято, вона не оскаржена, а значить - дійсна", - зазначив спікер. За його словами, сьогодні уряд працює з тими ж повноваженнями, що і до відставки.

У той же час Литвин не виключає, що депутати могли б "розширити базу підтримки політики уряду в парламенті, здійснивши часткову кадрову ротацію в складі уряду".

На думку Литвина, це був би найоптимальніший варіант, і тільки після цього можна було б вирішувати питання з проектом постанови Кармазіна.

Спікер також не виключає, що президент Віктор Ющенко найближчим часом може запропонувати кандидатуру на посаду прем'єр-міністра.

На думку Литвина, якщо це буде зроблено, то парламент має підтримати таку кандидатуру.

У той же час голова Верховної Ради повідомив, що проекту постанови про скасування раніше прийнятої постанови про відставку уряду немає на порядку денному на поточний пленарний тиждень, оскільки він надійшов наприкінці минулого тижня.

Як відомо, депутат Кармазін вніс у Верховну Раду проект постанови про скасування постанови Верховної Ради "Про відставку прем'єр-міністра, членів Кабінету міністрів".

Депутат наполягає, що постанову про відставку уряду було прийнято з порушенням регламенту Верховної Ради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування