Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Тимошенко створили власну "Ідеальну країну"

Понеділок, 16 січня 2006, 17:32

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про запуск кількох інтернет-проектів з метою об'єднання суспільства і влади.

Про це Тимошенко сказала під час зустрічі зі студентською молоддю в Чернівцях, повідомляє її прес-служба.

"Я зробила для себе висновок, що не можна, коли нова команда приходить до влади, розділятися з тими людьми, які привели до влади цю команду. І потрібно робити серйозну інтелектуальну єдність суспільства і влади", - заявила лідер БЮТ.

Тимошенко "констатувала, що сьогодні існує розрив влади й суспільства, і він просто жахливий".

За її словами, таку ситуацію потрібно терміново змінювати – налагоджувати інтенсивні й ефективні зв'язки між владою і суспільством.

"Я буквально через декілька днів запускаю прекрасну інтернет-програму, яка буде опрацьовувати, причому в режимі загальноінтелектуального обговорення, всі красиві, яскраві ідеї, які має сьогодні інтелектуальна частина суспільства", - заявила Тимошенко.

Як відомо, на міжпартійному з'їзді БЮТ 7 грудня 2005 року лідер Блоку анонсувала початок роботи двох потужних інтернет-проектів – "Ідеальна країна" та "Електронна демократія".

"Обидва проекти не припинять роботу із завершенням виборчої кампанії, а їхньою метою є "об'єднання інтелекту народу і влади", - зауважує прес-служба Тимошенко.

Проекти передбачають можливість для кожного громадянина долучитися до розробки стратегій розвитку України та до законотворчої діяльності на державному рівні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування