Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко і Порошенка – дешеві ручки, а Кучма їх забирає

Вівторок, 17 січня 2006, 09:13

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко використовує у своїй роботі тільки дешеві ручки й олівці фірми "BIG", які стоять на її письмовому столі.

Про це "Сегодня" розповів її прес-секретар Віталій Чепинога.

"Мабуть, ручки не входять у число дорогих речей, до яких Юлія Володимирівна ставиться з трепетом", - відзначив він.

Петро Порошенко використовує в побуті помаранчеву ручку з написом "Наша Україна".

"Клянуся, це так. Дорогі ручки він не купує. Але іноді йому їх дарують, — розповіла прес-секретар Порошенка Ірина Фриз.

Водночас, як пише газета, ручка Миколи Рудьковського рубінового кольору з золотом металевих обрамлень.

Коли журналіст спробував прочитати її назву на ободку, вибиту дрібним шрифтом, Рудьковський вихопив ручку з рук і сказав: "Так, давайте її сюди. Там написано Соціалістична партія України. Бачите, ручка малинова, а це колір нашої партії".

Лідер фракції регіонів Раїса Богатирьова продемонструвала ручку фірми "Монблан" у срібному футлярі.

"Це жіночий варіант. Він коштує близько 1000 гривень. Ручка наливна, срібна. А от бачите — отут на "прищіпці" є червоний камінчик. Сама по собі ручка невелика і дуже зручна в роботі", - розповіла вона.

Есдек Ігор Шурма користується ручками "Паркер" і часто їх губить. На питання, скільки він загубив таких ручок, Шурма сказав, що "десь біля п'яти".

"Я їх вічно десь забуваю — на чийомусь столі або взагалі незрозуміло де. Якщо чесно, то мені все рівно, чим писати. Просто ще з радянських часів престижно було мати і дарувати паркеровські ручки. До речі, зараз вони взагалі недорогі. "Паркер", наприклад, можна купити і за 300 гривень", - сказав він.

Депутат-комуніст Сергій Гмиря користується тільки пластмасовими і кульковими ручками.

На питання, чи є в нього дорогі ручки, Гмиря відповів: "Та навіщо вони мені — я ж не буржуй якийсь".

Депутат з "Нашої України" Лілія Григорович користується пластмасовою ручкою зеленого кольору, на якому стоїть корпоративна назва "Гештальт консалтинг груп".

Григорович відзначила, що не знає, як ця ручка в неї з'явилася. На питання, якими ручками вона найчастіше користується, депутат відповіла: "Китайськими".

"Була в мене один раз дорога наливна ручка, але я більше її не використовую. У мене така трагікомічна історія колись відбулася. Я поспішала на засідання свого комітету Верховної Ради. З кимсь перетнулася, зав'язалася розмова. Мені навіщось знадобилося залізти в сумку — по-моєму, блокнот узяти. Відчуваю, що пальці занурилися в щось рідке. Я виймаю руку, а долоня вся в чорному чорнилі. Це потекла ручка. Так мені довелося терміново витирати їх державними документами. Мені потім довелося повертатися в кабінет, щоб їх знову з комп'ютера роздрукувати", - розповіла Григорович.

Депутат Валерій Пустовойтенко розповів, що в часи його прем'єрства тодішній президент Леонід Кучма любив "забирати" ручки - брав що-небудь підписати і часом забував повернути.

"Тому за цим доводилося пильно дивитися", — жартує він.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування