Ющенківці побилися з тимошенківцями і міліціонерами

Вівторок, 17 січня 2006, 10:52

Блок "Наша Україна" заявляє, що представники БЮТ намагалися спровокувати бійку з представниками "Молодіжного Союзу Наша Україна" у Чернівцях.

За словами "нашоукраїнців", представники "Молодіжного Союзу Наша Україна" вийшли на Соборну площу під час зустрічі Юлії Тимошенко з буковинцями з плакатами "Хто зрадив ідеали Майдану?" з фотографіями Тимошенко та Януковича, "Що ви зробили з серцем України?" тощо.

"В результаті було знищено шість плакатів та транспарант, а троє представників Першотравневого осередку молодіжки "Нашої України" – Василь Ільчук, Дмитро Музика та Анатолій Фесюк – постраждали від натиску "бютівців", - сказано в повідомленні прес-служби "Нашої України".

"Нам платили, ми виконували", - сказали представникам місцевої міліції ініціатори бійки.

Заступник керівника обласного осередку "Молодіжного Союзу Наша Україна" Володимир Бешлей вважає, що основною метою агресивних дій було усунення з площі політичних опонентів.

Представникам органів правосуддя Шевченківського відділу міліції у Чернівцях вдалося з’ясувати, що провокаторам була дана вказівка вищого керівництва обласного осередку БЮТ витіснити "нашоукраїнців" з площі.

П’ятеро заколотників визнали себе винними і скоро їх чекає покарання: або 15 діб арешту, або адміністративне покарання у вигляді штрафу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування