Тимошенко знає про хлопчачі забави Ющенка і боягузство Єханурова

Вівторок, 17 січня 2006, 11:34

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко розповіла, що перед голосуванням за політреформу в грудні 2004 року спілкувалася з Віктором Ющенком протягом трьох годин, переконуючи його не голосувати за реформу.

"А він сказав мені, мовляв, хлопці порадили проголосувати, а потім це можна буде скасувати. То хто тепер відповідатиме за ці хлопчачі забави?", - сказала вона, перебуваючи на Хмельниччині, повідомляє прес-служба БЮТ.

Коментуючи можливість референдуму по скасуванню політреформи, Тимошенко зазначила, що президент може не зібрати достатньо голосів на ньому, і це стане його поразкою.

Перебуваючи з візитом у Кам’янці-Подільському, Тимошенко прокоментувала ситуацію в газовому секторі.

"Починаючи з другого півріччя, за кожну чайну ложку газу ми будемо стояти на колінах, - заявила вона. – Україну здали в транзитне рабство".

За її словами, "ще пара таких угод – і режим Кучми здаватиметься нам благодійною організацією; адже цей режим, проти якого ми боролися, залишив нам газові угоди до 2010 року".

"Вони що, поставили собі завдання втратити країну? Мабуть, в Росії над кожною літерою цієї угоди думали півроку, а потім підсунули її нашим урядовцям уночі в московському готелі "Україна", - сказала Тимошенко.

Тимошенко нагадала, що раніше вона викликала прем’єра Юрія Єханурова на прямі теледебати. "Якщо він так і не вийде на дебати зі мною, я вважатиму його боягузом", - повідомила вона.

Як повідомляє прес-служба, в’їжджаючи на територію Хмельницької області у понеділок ввечері, Тимошенко взяла участь у святкуванні народного свята Маланки.

Записавши найбільші неприємності минулого року на папірці, вона кинула його в вогнище, таким чином знищивши все, що було поганим у 2004 році.

Також вона загадала бажання, пройшовши під Аркою бажань у Кам’янець-Подільському.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування