Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гайдук залишився без портфеля і на нього не претендує

Вівторок, 17 січня 2006, 15:07

Президент консорціуму Індустріальна Група Віталій Гайдук так і не отримав пояснень про відсутність указу про його призначення віце-прем'єром з енергетичних питань.

"Куди подівся указ – питання не до мене. Указу як такого не було, і тому немає предмету для обговорення. Я не маю пояснень ані від президента, ані від його служби, ані від прем’єр-міністра, ані мотивів, що відбулося, і чому не відбулося це призначення", - сказав він в інтерв’ю українській службі Бі-Бі-Сі.

"Було обговорення, були пропозиції, були розмови, але це не означає, що після цього має бути указ", - додав Гайдук.

"Можливо, Президента не задовольнила моя розмова з ним", - сказав Гайдук

Він також висловив упевненість в тому, що указу про його призначення не буде. За його словами, після підписання угод між "Газпромом" та "Нафтогазом" він повідомив помічників президента, бо не було можливості переговорити з самим президентом, що за таких умов він знімає з себе всі свої зобов’язання щодо можливої роботи в уряді.

"Я не бачу можливості за даних обставин працювати на тій посаді, яку ми обговорювали. Це питання для мене зняте. Гадаю, воно вже не стоїть на порядку денному ані у прем’єр-міністра, ані у президента", - зазначив він. 

Раніше у своєму телезверненны напередодні нового року Ющенко оголосив про призначення Гайдука віце-прем'єром. У той же час дотепер указ про його призначення опублікований не був.

Індустріальна група входить в Індустріальний Союз Донбасу, співвласником власником якого разом із Гайдуком є Сергій Тарута.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...