Литвин вважає, що Кінах порушив домовленості

Четвер, 19 січня 2006, 11:41

Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що в середу Рада нацбезпеки і оборони не ухвалювала остаточного рішення тому заяви секретаря РНБО Анатолія Кінаха не зовсім відповідають дійсності.

За словами прес-секретаря Литвина Ігоря Сторожука, Литвин повідомив, що рішення РНБО не було вчора завізовано всіма членами РНБО, передає УНІАН.

Сторожук також зазначив, що на засіданні РНБО було домовлено не давати жодних коментарів, однак не зважаючи на це такий коментар Кінаха все ж таки з’явився.

18 січня коментуючи хід засідання РНБО Кінах заявив, що Ющенко в четвер візьме участь у засіданні ВР лише за умови, що парламент прийме присягу суддів КС та скасує постанову про відставку уряду.

"Те, що стосується пропозиції провести спільну зустріч у ВР 19 січня в форматі президент - Верховна Рада – уряд - РНБОУ, то ця пропозиція підтримується, але за однієї умови: це не має бути безплідна розмова, взаємні звинувачення, і результатом такої зустрічі обов’язково має бути вирішення, як мінімум, двох питань: прийняття присяги суддів Конституційного Суду і відновлення діяльності Конституційного Суду України, і скасування постанови Верховної Ради від 10 січня цього року по так званій "відставці уряду", яка суперечить в тому числі нашим загальнодержавним стратегічним інтересам", - зокрема, сказав Кінах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...