Ющенко і далі шукатиме згоди з Литвином, купаючись у ополонці?

Четвер, 19 січня 2006, 17:09

Президент Віктор Ющенко готовий до продовження пошуку діалогу з парламентом після того, як у четвер на погоджувальній раді у спікера ВР Володимира Литвина не було досягнуто згоди по жодному з питань.

Про це заявив представник президента у Верховній Раді Юрій Ключковський, повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент підтверджує налаштованість на пошук діалогу, наголошуючи на тому, що прийняті з порушенням Конституції рішення не можуть бути предметом політичних торгів", - заявив Ключковський.

Він також нагадав, що "саме президент ініціював переговорний процес щодо стабілізації політичної ситуації, ускладненої прийняттям рішення парламенту про відставку уряду".

За словами Ключковського, Ющенко вважає позитивним те, що "голова ВР та чимало депутатів підтримали таку ініціативу, однак погоджувальна рада поки що не дійшла згоди щодо можливостей її реалізації".

"На жаль, щодо жодного з питань згоди досягнуто не було, і на 20 січня заплановано чергове засідання погоджувальної ради", - додав Ключковського.

За його словами, на погоджувальній раді розглядалися питання про "складання присяги новопризначеними суддями Конституційного Суду та скасування постанови Верховної Ради про відставку уряду".

Як відомо, президент не прибув у четвер до парламенту, натомість він святкував Водохреща.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування