Депутати показали, що самі не вірять у відставку Єханурова

П'ятниця, 20 січня 2006, 09:42

Спроба повторної відставки міністрів уряду Єханурова свідчить про те, що парламентська більшість не переконана у правоті й легітимності свого рішення.

Про це йдеться в заяві Нашої України", поширеній у четвер її прес-службою.

На думку депутатів, ситуація "у Верховній Раді України навколо відставки уряду перетворюється з національної трагедії у звичайний фарс".

"Ми переконані, що повторна спроба відставки свідчить про те, що Юрій Єхануров є чинним прем’єр-міністром і сама більшість не переконана у правоті й легітимності свого рішення. У цьому рішенні про нібито відставку міністрів повністю відсутні як правова культура і законність, так і здоровий глузд", - йдеться в заяві.

"Тепер стають зрозумілими мотиви блоку ТЛЯ щодо продовження роботи Верховної Ради: законодавчу трибуну вони прагнули перетворити на популістську, використовуючи парламент виключно як засіб ведення виборчої кампанії", - зазначається в ній.

Депутати також вказують, що парламент "пожертвував низкою СОТівських законів, нехтуючи національними інтересами, натомість в кумедний спосіб продовжив політичну розправу над урядом, в черговий раз завдавши удару по міжнародному іміджу України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування