Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскуну Чечетов ні про що не зізнавався

П'ятниця, 20 січня 2006, 10:03

Екс-генпрокурор Святослав Піскун заявляє, що допити екс-глави фонду держмайна Михайла Чечетова не були пов'язані з політикою.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна, опублікованому в п'ятницю.

"Мені здається, допит Чечетова не був пов'язаний з політикою. Там була тільки економіка. Переконатися в цьому, подивитися протокол допиту можна буде тільки після закінчення розслідування, коли з ним ознайомляться адвокат, прокурор, суддя", - сказав він.

Він також допустив, що нещодавно оприлюднені протоколи допитів Чечетова можуть бути правдивими:

"При сьогоднішньому рівні копіювальної техніки може бути все, що завгодно. Знаєте, ті протоколи, що з'явилися, я ніколи не бачив. Справа в тому, що Чечетова протягом минулого року допитували в нашому слідчому управлінні, і всі протоколи допитів зберігаються в матеріалах кримінальної справи", - сказав він.

"Мені ніхто не говорив, що Чечетов дав якісь особливі свідчення, по яких можна порушувати кримінальні справи щодо конкретних осіб", - додав Піскун.

Він також не зміг точно відповісти на запитання, по яких справах проходив Чечетов.

"Я не пам'ятаю. По-моєму, це було пов'язано з приватизацією якихось об'єктів, не пам'ятаю, але точно скажу, що було пов'язано з приватизацією. Мені здається, це була дуже велика справа, у якій він засвідчив, що могли стати будь-якою підмогою для більш серйозного розслідування. Свідчення, дані ним у Генпрокуратурі, я не читав, і мені про них ніхто не доповідав", - сказав він.

Піскун також розповів, що особисто з ним ніколи не спілкувався. "У цьому в мене не було необхідності. Те, що було напрацьовано по кримінальних справах, має одержати свою оцінку в прокуратурі, але, по-моєму, Генпрокуратура вчора заявила, що проти нього ніяких справ немає", - нагадав він.

"Єдине, що я знаю точно, це що Чечетова допитували в ГПУ і було це й у травні, і влітку", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...