Луценко применшив ціну мобілки Андрія Ющенка і взявся за список "Нашої України"

П'ятниця, 20 січня 2006, 10:28

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що в списку блоку "Наша Україна" є люди, щодо яких у МВС є "оперативні розробки".

"Останніми оприлюднили списки БЮТ і "Наша Україна", і в мене не було можливості вчитатися... Ми обов'язково зробимо аналіз і порахуємо. Але вже навскидку я знаю декількох людей, не суспільно вагомих", - сказав Луценко в інтерв'ю "Сегодня".

Говорячи про доходи родини президента Віктора Ющенка, Луценко сказав, що в них є "серйозний бізнес".

"Родина пана Ющенка прийшла до своїх посад не зі шкільної парти. Вони ведуть серйозний бізнес. Очевидно, у них були якісь заробітки, але я не збираюся цим займатися, я не податковий інспектор", - сказав він.

За словами міністра, мобільний телефон Андрія Ющенка "ніякий не платиновий, він нікельований" вартістю 500—700 доларів.

"Я бачив Андрія в кабінеті, коли йшов допит по Арфушу. Кажу жорстко, де, блін, твоя мобілка, а ну, покажи. Звичайна...", - розповів Луценко. Однак, за даними будь-яких інтернет-магазинів, найдешевший нікельований телефон Vertu коштує 6 540 доларів.

Луценко також спростував інформацію про те, що квартиру, у якій він живе, йому допоміг купити Петро Порошенко.

"Купив я квартиру у вересні 2004 року. До реального знайомства з Порошенком. Так що він ніяк не міг допомогти", - сказав він.

За словами міністра, Порошенко, будучи секретарем РНБО, не впливав на кадрову політику МВС.

"Порошенко ніколи на мене не тиснув, у кадрових питаннях брав участь тільки пропозиціями. Підказував: мовляв, зверни увагу, от там розумна людина, там...", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News