У Луценка навіть собака виє на Кучму

П'ятниця, 20 січня 2006, 10:49

Міністр Юрій Луценко розповів, що в юності він кілька разів потрапляв у міліцію за хуліганство.

"Якось у день народження Брежнєва (я був студентом) я приклеїв епоксидною смолою книгу "Мала земля" на пам'ятник першодрукареві Федорову. Міліція за мною ганялася години три, але я Львів знав краще...", - розповів Луценко в інтерв'ю "Сегодня".

"Ще якось сидів на лекції і від нічого робити намалював радянський герб із ложкою, вилкою, язиком, оселедцем... І напис зробив про суспільство аматорів випити-закусити і побалакати. Голосуйте за нерушимий блок...", - додав він.

На питання, як Луценко відпочиває вдома, міністр відповів: "Частенько вожуся із собакою. У мене спанієль... Собака знаменитий тим, що при одному згадуванні прізвища Кучми починає вити. Навіть сусіди стукали в стінку... Хто до мене приходить, я говорю: "Кучма!", - і пес одразу вити починає".

На питання, чи збирається Луценко балотуватися в депутати в якусь з місцевих облрад за списком Соцпартії, він відповів, що поки не вирішив.

"Я подумаю. Але, з іншого боку, чом би й ні? Адже депутати обл- і міськрад не є професійними депутатами. Але навіть якщо погоджуся, це не свідчить про те, що я готую собі "майданчик" на випадок, якщо не буду міністром", - сказав він.

Луценко також відкинув сценарій реваншу опозиції і формування наступного уряду комуністами, Партією Регіонів і СДПУ(о).

За його словами, "серцевиною" парламентської більшості буде "Наша Україна" і Соцпартія.

"Сподіваюся, що до них приєднаються й інші конструктивні сили, зокрема, що вистачить розуму і відповідальності за країну в БЮТ, може, у народників. А може, і в Партії Регіонів, чом би й ні?", - сказав він.

"Якщо ж, повернувшись до вашого сценарію, мені придумають злочин, мені буде загрожувати арешт ... що ж, пройдемо і через це. Нехай спробують мене на міцність — не вперше!", - додав міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News