Медведьку доведеться розповісти про судимості Януковича

П'ятниця, 20 січня 2006, 11:01

Депутат фракції БЮТ Григорій Омельченко направив на адресу генпрокурора запит про надання вичерпної інформації про колишні судимості лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Омельченко також просить надати повну інформацію про скоєні Януковичем злочини і про фальсифікації матеріалів щодо його реабілітації.

Крім того, Омельченко звернувся з ще одним запитом до генпрокурора щодо надання інформації про результати досудового слідства у справах щодо обвинувачення голови Донецької облради Бориса Колесникова і екс-губернатора Харківщини Євгена Кушнарьова в скоєнні злочинів.

Також Верховна Рада в п'ятницю підтримала запит групи депутатів фракції "Регіони України" до голови ЦВК про підкуп виборців блоком "Наша Україна".

У запиті депутати також вказують на використання адміністративного ресурсу прем'єром Юрієм Єхануровим.

Також група депутатів з фракції "Регіони України", зокрема, Олексій Корсаков та Іван Вернидубов, звернулися з депутатським запитом до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, голови СБУ Ігоря Дріжчаного, генерального прокурора Олександра Медведька щодо обставин оприлюднення протоколів допитів колишнього голови ФДМ, кандидата в народні депутати від Партії регіонів Михайла Чечетова.

Ліга, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування