Депутати полаялися через косу Тимошенко, корів і проституток

П'ятниця, 20 січня 2006, 11:08

Спікер Володимир Литвин закрив восьму сесію Верховної Ради

Наступна сесія Верховної Ради розпочнеться 7 лютого, і, як відомо, за пропозицією спікера не буде закриватися.

В п’ятницю перед закриттям сесії депутати не ухвалили жодного законопроекту, присвятивши час власним виступам та взаємозвинуваченням.

Так, член УНП Валерій Асадчев заявив, що нова парламентська більшість даремно продовжила роботу на ще один тиждень, оскільки не ухвалила тих законопроектів, заради яких вона продовжувалася.

"Депутати внесли зміни до бюджету про дітей війни. Так у нас у залі багато дітей війни. Леонід Кравчук, наприклад, дитя війни. В нього хатинка на Канарах, йому важко до неї їздити, давайте допоможемо. Юля Тимошенко в нас дитя війни, правда газової. На 10 мільйонів розвішала бігбордів по Україні", - зазначив він.

Також депутат звинуватив колег у непрофесійності при ухваленні змін до закону про вибори нардепів. "Час у законі про вибори народних депутатів змінили, а місцевих не змінили. Як тепер працюватимуть комісії. Оце такий фах більшості Верховної Ради!", - наголосив Асадчев.

"Цей тиждень нічого доброго народу не дав! Чим більше ця Верховна Рада прийматиме законів, тим гірше для народу!", - зазначив він.

Водночас спікер Володимир Литвин відкинув обвинувачення депутата, навівши статистику роботи Ради та вказавши на те, в законі про вибори не вказано, коли має завершувати роботу комісія.

Інший депутат "нашоукраїнець" Ярослав Кендзьор посварився з бютівцем Володимиром Яворівським через його фразу, що деякі депутати "так не люблять Тимошенко, що ладні на її косі повіситися".

"На косі можна повіситися, якщо вона справжня, а не коли її ввечері знімають і кладуть під подушку, разом із патріотизмом і совістю", - відповів Кендзьор.

А своєму колезі порадив: "Чи я б корова мичала, а ваша мовчала".

Він також заявив, що таких політичних проституток як зараз "у парламенті бути не може".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...