ТИМОШЕНКО НЕ ВИСТАЧИЛО КІЛЬКОХ ЗУСТРІЧЕЙ З ПУТІНИМ

П'ятниця, 20 січня 2006, 11:35

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наголошує, що якби їй ще кілька разів зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним, то Україна отримувала б газ безкоштовно.

Про це Тимошенко заявила в Івано-Франківську, відповідаючи на закиди, що її поїздки до Москви прирівнюють до "зради національних інтересів".

"Ми вже звикли, що коли великі керівники країни, великі в лапках, зустрічалися з Путіним, то це стовідсотково означало здачу національних інтересів. Але звикайте до того, що я буду зустрічатись з усіма лідерами світу виключно для того, щоб Україну ніхто і ніколи навіть на йоту не обманув і ніде її не обібрав", - заявила Тимошенко.

За її словами, "якщо б мені ще кілька разів з Путіним вдалося зустрітися, можливо, ми газ безкоштовно отримували б".

Для цього треба "мати можливості і мати важелі впливу для того, щоб своє виривати – українське, те, що нам належить", додала лідер БЮТ.

Тимошенко також повідомила, що вона обов'язково поїде на запрошення у Брюссель. За її словами, туди запросили "велику групу політиків з України". "Запрошення є і для нас", - додала лідер БЮТ.

"Я буду там обов'язково розповідати не просто про те, що сталося в Україні, а що ця угода (газова угода) одночасно є загрозою і Європі. Тому що Європа після того буде постійно знаходитися в системі нестабільності поставок енергоносіїв", - заявила Тимошенко.

Як відомо, за словами голови делегації Європарламенту зі зв'язків з Україною Марека Сівця, Тимошенко та лідер Партії регіонів Віктор Янукович отримали запрошення до Європарламенту.

Європарламентарії хочуть почути лідерів Партії регіонів та БЮТ, щоб мати повну картину політичної ситуації в Україні напередодні виборів та зрозуміти, якими вони бачать подальші відносини з ЄС.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News