Янукович зробив нове відкриття – Кучма правив 15 років

П'ятниця, 20 січня 2006, 11:58

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає зробити все, щоб в Україні відбулася конституційна реформа.

Про це він заявив у п'ятницю в Сімферополі, виступаючи на мітингу, присвяченому Дню Автономної Республіки Крим.

"Ми повинні зробити все, щоб конституційна реформа відбулася і, нарешті влада почала працювати на країну і свій народ", - сказав Янукович.

За його словами, нинішня влада хоче створити конституційну кризу і при цьому головна мета - зірвати конституційну реформу і не допустити розподіл повноважень між президентом, парламентом і урядом.

"Ми знаємо, що всі 15 років авторитарного правління однієї особи - колишнього президента - призвели до того, що український народ втратив довіру до влади, і в цьому випадку ми ніколи не побудуємо сильної держави", - відзначив Янукович, додавши, що тому конституційна реформа повинна відбутися.

За його словами, розподіл повноважень між президентом, парламентом і урядом дозволить владі більш ефективно і відповідально будувати свою політику.

У мітингу, що пройшов під стінами кримського парламенту, взяли участь близько тисячі осіб. Учасники мітингу тримали плакати "Російській мові - статус державної", "Влада - регіонам, благополуччя - народу", "Крим - за Януковича".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування