Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марчук пропонує Ющенку стіл

П'ятниця, 20 січня 2006, 15:20

Лідер блоку "Євген Марчук – "Єдність" Євген Марчук для розв’язання суспільно-політичної кризи в Україні пропонує президенту Віктору Ющенку ініціювати Національний круглий стіл.

З відповідною пропозицією він виступив у відкритому листі, передає прес-служба Марчука.

"Ми готові взяти активну участь в підготовці і створенні такого вкрай необхідного суспільного інституту як Національний круглий стіл", - йдеться у повідомленні.

Марчук зазначає, що в цьому столі мають взяти участь впливові державні, політичні, громадські діячі та представники провідних неурядових організацій.

"Через Національний круглий стіл можна було б досягти суспільного консенсусу для визначення шляхів подолання кризи", - вважає він.

На думку Марчука, значну роль в роботі Національного круглого столу мають зіграти муніципальна влада і депутатський корпус місцевих рад.

Зокрема, на його думку, це "Всеукраїнське об’єднання депутатів місцевих рад, яке послідовно виступає за демонополізацію державної влади та розвиток місцевого самоврядування і зробить все необхідне, для єднання українського народу і подолання ним кризових явищ у владі".

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування