Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко порівняла себе з маяками і попередила про зрив виборів

Субота, 21 січня 2006, 14:38

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко припускає можливість підготовки зриву виборів.

"Технології зриву і перенесення парламентських виборів, можливо, дійсно зараз обговорюються, оскільки влада стоїть на дуже хистких позиціях", - сказала вона у суботу в Сімферополі, повідомляє прес-служба блоку.

Водночас Тимошенко запевнила, що такі плани не будуть реалізовані. "Люди, які працюють у команді президента, думали над цим, але зараз ці плани втілити неможливо", - переконана вона.

На запитання про можливі коаліції БЮТ у новому парламенті Тимошенко відповіла: "Звичайно, хочеться набрати більшість, щоб не вступати до коаліцій і без потворних компромісів будувати країну так, як я це робила, будучи прем’єр-міністром".

Коментуючи на прохання кримських журналістів українсько-російський конфлікт навколо маяків, Тимошенко назвала його "спеціально створеною шумовою завісою, яка має перенаправити увагу суспільства з газової проблеми на щось інше".

"Мені це знайомо: щоб відвернути увагу громадськості від корупційного скандалу, мене відставили з посади прем’єр-міністра", - нагадала вона.

Тимошенко також повідомила, що з секретаріату президента їй передали листа, написаного міністром економіки Арсенієм Яценюком до президента Віктора Ющенка, про наслідки для України підписання газових договорів.

"Це на рідкість глибокий аналіз. Якщо ми не навчимось називати речі своїми іменами, ми ніколи не витягнемо Україну з болота. Тому я залишаю за собою право говорити правду", - заявила Тимошенко.

Порівнюючи умови своєї роботи в Кабміні за президентства Леоніда Кучми і Віктора Ющенка, вона сказала: "Кучма дав мені попрацювати на два місяці більше, ніж Ющенко".

"Зараз працюється в десять разів важче, ніж при Кучмі, тому що тоді я ворога знала в обличчя, а в тилу були лише друзі", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування