Вітренко допоможе Луценку ловити злочинців

Субота, 21 січня 2006, 20:31

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко обіцяє проінформувати громадськість про те, хто з кандидатів у депутати зі списків партій і блоків становить інтерес для органів внутрішніх справ.

"За кожним списком, що претендує за даними соціологів на проходження до парламенту, я дам інформацію людям, скільки в кожному списку кандидатів, якими цікавиться міліція", - сказав Луценко в суботу у Львові.

Він також повідомив, що в ЦВК надійшло вже 9 скарг від опозиційних партій і блоків, які вважають, що Луценко агітує проти них.

"Я довго перечитував свої повідомлення й скажу, що як посадова особа я зобов'язаний інформувати громадськість про криміногенну ситуацію, от я й інформую про криміногенну ситуацію в окремих виборчих списках", - сказав міністр.

"ЦВК попросив мене бути стриманішим, тому я дуже стримано інформую, що в списку Блоку Наталії Вітренко як мінімум двоє людей, що перебувають у всеукраїнському й міжнародному розшуку, а є ще кілька людей, що представляють оперативних інтерес для міліції", - заявив глава МВС.

Він повідомив, що дав доручення своєму заступникові терміново викликати на допит керівництво Блоку Вітренко й з'ясувати, де і як вони одержували підписи під документами в ЦВК панів Сала й Варцаби, що перебувають у розшуку, оскільки "міліція зацікавлена в затриманні як Сала, так і Варцаби".

Тепер міліція проводить обробку списків блоку "Наша Україна" і БЮТ і по них, пообіцяв Луценко, також буде оприлюднена інформація.

Колишній начальник Управління МВС у Закарпатській області Василь Варцаба, а також колишній начальника УМВД у Львівській області Олег Сало оголошені в міжнародний розшук.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:16
фотоУ Львові за хабарі підробляли інвалідність військовозобов’язаним – ДБР
16:16
Понад 94% українців довіряють ветеранам, які повернуться з великої війни. Опитування
16:14
фотоУкраїна отримала 18 модульних мостів американської компанії Acrow
16:12
відеоПерші хвилини після ракетної атаки РФ на Дніпро потрапили на бодікамери поліції
16:06
Одещина знову зазнала ракетного удару РФ: є пошкодження інфраструктури та поранений
16:02
фотоЗ’явилися супутникові знімки наслідків ракетних ударів ЗСУ по аеродрому "Джанкой"
15:42
Какао б'є нові рекорди: ціни перетнули межу в 11 тисяч доларів
15:31
ФОТО"Я зворушений підтримкою українців". Режисер "20 днів у Маріуполі" привіз Оскар в Україну
15:30
Іран не планує відповідати Ізраїлю після останньої атаки – ЗМІ 
15:08
ФОТОПрезидент розписався на легендарній стелі Донецької області, яку раніше зафарбували активісти
Усі новини...