Тимошенко домовиться з Ющенком і Морозом про майбутнього прем’єра?

Неділя, 22 січня 2006, 16:44

Блок Юлії Тимошенко найближчими днями оприлюднить документ про співробітництво, який запропонує підписати Соціалістичній партії і виборчому блокові "Наша Україна".

Про це повідомив заступник керівника БЮТ Микола Томенко, перебуваючи в Фастові на відзначенні річниці Акту Злуки між УНР і ЗУНР, повідомляє прес-служба блоку.

"Ми запрошуємо підписати його й інші політичні сили, які брали участь разом з нами в Помаранчевій революції", - додав він.

За словами Томенка, документ складатиметься з трьох частин. "У першій частині буде викладено принципи, які й об’єднали нас на Майдані: це боротьба з корупцією, повернення народові незаконно відібраних підприємств, відновлення свободи слова та соціальної справедливості", - пояснив він.

Друга частина документа міститиме принципи ведення виборчої кампанії. "Політичні сили, що підпишуть його, відмовляться від брудних технологій", - зазначив Томенко.

Нарешті, у третій частині будуть викладені взаємні зобов’язання після парламентських виборів.

"Учасники цієї угоди зобов’язуються сформувати парламентську більшість у Верховній Раді нового скликання на основі помаранчевих сил. При цьому сила, що набере найбільшу кількість голосів на виборах, матиме право очолити Кабінет Міністрів", - розповів він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування