Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче помиритися з "корупціонерами" ще до виборів

Понеділок, 23 січня 2006, 12:32

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко погодилася з ініціативою блоку "Пора-ПРП" створити коаліцію ще до виборів.

За повідомленням прес-служби ПРП, "20 січня у прямому ефірі на ICTV Владислав Каськів запропонував Тимошенко створити коаліцію щодо майбутньої парламентської більшості ще до виборів".

"Лідер БЮТ погодилася з пропозицією блоку "Пора-ПРП", зауваживши, що до неї повинна приєднатися і "Наша Україна", - йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби, "22 січня готовність підписати таку угоду підтвердив і заступник керівника БЮТ Микола Томенко".

"Учасники цієї угоди зобов'язуються сформувати парламентську більшість у Верховній Раді нового скликання на основі помаранчевих сил", - підкреслив він.

Керівник виборчого штабу "Пора-ПРП" Володимир Філенко повідомив, що 24 січня розпочинається публічне обговорення тексту угоди.

"Те, що представники Блоку Тимошенко вже двічі підтримали нашу ініціативу вселяє певний оптимізм", - зазначив Філенко.

Як відомо, у списку "Нашої України" проходять Петро Порошенко, Олександр Третьяков та Микола Мартиненко, яких оточення Тимошенко звинувачувало у корупції.

У той же час лідер фракції "Наша Україна" Борис Безпалий заявив: "Більшість громадян, прихильників Тимошенко – помаранчеві. Тому пані Юлія та її соратники намагаються маневрувати, щоб не позбутися цих прихильників, навіть заявляти про готовність до відновлення помаранчевої команди".

"Якщо Юлія Володимирівна дійсно готова повернути свою партію до помаранчевих, то вона має робити насамперед ділом, а не словами", - додав він.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...