Омельченко сам поведе себе на вибори

Понеділок, 23 січня 2006, 20:00

Нинішній Київський міський голова Олександр Омельченко балотуватиметься на посаду мера Києва на виборах як самовисуванець.

Про це повідомив голова Київської міської партійної організації Української партії “Єдність”, депутат Київради Валентин Дрозденко.

"Наскільки мені відомо, Олександр Олександрович (Омельченко) буде балотуватись як самовисуванець, він не буде представляти якусь одну політичну силу. І з нашого боку ми будемо його підтримувати на цих виборах”, - зазначив Дрозденко.

Він нагадав, що рішення про підтримку кандидатури Омельченка було ухвалено на міжпартійному з’їзді блоку “Євген Марчук – “Єдність” за однієї умови - щоб “він обирався як Київський міський голова від киян, а не від якоїсь політичної сили”.

“Що стосується Євгена Марчука, то, дійсно, такі пропозиції обговорювалися серед представників партії “Свобода”, але Євген Кирилович не прийняв відповідне рішення. І тому відповідних рішень ні міжпартійного з’їзду, ні партійної конференції по цьому питанню не приймалося", - сказав Дрозденко.

"Ми будемо спиратися на ті рішення, що були прийняті вищою інстанцією – міжпартійним з’їздом. Наша підтримка буде надана Київському міському голові Омельченку”, - додав він, коментуючи інформацію про можливість висунення кандидатом від блоку на виборах мера Києва Марчука.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...