Березовський сподівається, що Ющенко і Тимошенко помиряться, але позови підготував

Вівторок, 24 січня 2006, 11:47

Російський олігарх Борис Березовський підготував позови до Лондонського суду проти соратників президента Ющенка Давида Жванії й Олександра Третьякова.

Про це Березовський повідомив в інтерв'ю газеті Сегодня.

"Позови в лондонський суд я підготував, але поки не подав", – сказав він.

Березовський так і не відповів на запитання, чи не пов'язане його "мовчання" з тим, що Тимошенко відмовилася брати у виборчий список його друга Олександра Волкова, і чи не є це причиною того, що Березовський передумав "мочити" людей Ющенка.

На це Березовський сказав: "Я ще поки не втратив надію на возз'єднання "помаранчевих" – вважаю, що Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко мають об'єднатися на благо демократичного майбутнього України".

На питання, чи буде він комусь допомагати і як на цих парламентських виборах, Березовський відповів:

"Так, я буду на них присутній і політично – допомагаючи інтелектуально, і матеріально – даючи гранти демократичним організаціям".

На питання про те, де, як і з ким відзначався його 60-річний ювілей, Березовський до моменту написання статті ще не знав, оскільки його друзі самі взяли ініціативу у свої руки.

"Мені відомо тільки те, що о 7 годині за мною заїдуть мої друзі і кудись повезуть. Я навіть не знаю, куди, можу тільки лише припустити, що це буде не ресторан і не готель", – повідомив Березовський.

Він також розповів, що на ювілеї будуть присутні російський письменник Юрій Дубов, актор Олег Меньшиков, з яким він давно дружить, і український депутат Олександр Волков із дружиною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування