Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" захищатиме "Приват"?

Вівторок, 24 січня 2006, 16:12

Юридичний департамент "Нашої України" буде позиватися до Фонду державного майна, вимагаючи повернути в державну власність Нікопольський завод феросплавів.

Про це сказав керівник юридичного департаменту блоку "Наша Україна" Роман Зварич на прес-конференції у вівторок, повідомляє Ліга.

Зварич завірив, що міноритарні акціонери підприємства дали згоду на те, щоб "Наша Україна" представляла їхні інтереси в суді з даного питанню. Як відомо, основним міноритарним акціонером НЗФ є структури групи "Приват".

"У випадку, якщо ФДМ буде й далі зволікати з цим процесом, ми маємо згоду міноретарних акціонерів заводу на те, щоб “Наша Україна” представляла їхні інтереси в суді, якщо доведеться у судовому порядку вимагати від Фодну держаймна забезпечити повернення заводу до державної власності", – наводить слова Зварича прес-служба "Нашої України".

За його словами, його дивує позиція Фонду держмайна, зокрема, його керівника Валентини Семенюк, яка стверджує, що акції НЗФ дотепер не надійшли на рахунок ФДМ.

"Відповідно до рішення Верховного Суду, підтверджені рішення Вищого господарського суду, зокрема, у тій частині, де визначений реєстратор", - сказав Зварич, підкресливши, що реєстратором акцій НЗФ є компанія "Славутич-реєстратор".

Зварич поінформував, що відповідно до повідомлення, яке отримало Міністерство юстиції ще під його керівництвом від цього реєстратора, акції були передані в державну власність.

20 січня 2006 року Верховний Суд відмовився скасувати попередні рішення судів про незаконність продажу 50%+1 акції ВАТ "Нікопольський завод феросплавів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування