Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун вирішив, що Янукович може постраждати через комплекси

Вівторок, 24 січня 2006, 17:32

Екс-генпрокурор Святослав Піскун заявляє, що ніколи не порушував і не закривав жодних справ щодо судимостей лідера партії Регіонів Віктора Янукович.

Так він прокоментував слова члена "Нашої України" Романа Зварича, передає прес-служба Януковича.

"Я ніколи не порушував і не закривав жодних справ з цього факту і нікому жодних вказівок із закриття таких справ не давав", - зазначив Піскун.

Він також зазначив, що йому стало відомо, що така справа дійсно була закрита слідчим уже після того, як Піскун "два з половиною місяця не перебував на посаді генпрокурора".

"Стосовно справи, про яку сьогодні так голосно говорив Зварич, то рішення Донецького апеляційного суду повністю відповідає вимогам законів України і нема жодних підстав для кримінального переслідування суддів", - зазначив він.

"Виходячи з цього, вважаю заяву Зварича недолугими брудними технологіями, спрямованими на дискредитацію найбільш рейтингового політика України, кандидата в народні депутати Віктора Януковича", - сказав Піскун.

Він також додав, що "хворобливі фантазії Зварича на юридичні теми породжені особистими комплексами міністра без диплома".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування