Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Убивць Гонгадзе не покарають до виборів

Середа, 25 січня 2006, 11:11

Судове засідання у справі вбивства Георгія Гонгадзе перенесено на 1 лютого 2006 року.

Згідно з рішенням колегії суддів Апеляційного суду Києва, причиною перенесення засідання стала відсутність представників Мирослави Гонгадзе.

Як відомо, під час засідання у понеділок після чергової перерви до зали не з’явилася представниця Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко. Водночас суддя продовжила засідання.

Як повідомив після завершення засідання адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур, він і надалі наполягатиме на виклику до зали суду в якості свідків осіб з того списку, який він оголосив напередодні.

Раніше Федур вимагав запросити до суду колишнього майора Держохорони Миколи Мельниченка, екс-президента Леоніда Кучми, екс-голови СБУ Леоніда Деркача, голови Верховної Ради Володимира Литвина, заступника генпрокурора Віктора Кудрявцева, голови Верховного суду Василя Маляренка, депутата Григорія Омельченка і президента Віктора Ющенка.

За словами Федура, суд намагається навмисне затягнути розгляд справи.

"Якщо не враховувати хвороби представників, я як представник потерпілої вважаю, що судові слухання зумисне затягуються і до парламентських виборів не буде ніякого рішення", - сказав він.

Причиною затягування справи адвокат вважає той факт, що у справі фігурують прізвища високопосадовців як колишньої, так і нинішньої влади.

"Зокрема у мене дуже багато запитань до пана Литвина, відповіді на які я хотів би почути від нього саме в залі суду", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...