Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко не вибачатиметься за "криваві руки" Литвина

Середа, 25 січня 2006, 12:26

Колишній майор Держохорони Микола Мельниченко не збирається виконувати рішення суду, який зобов’язав його вибачатися перед головою Верховної Ради Володимиром Литвином і готує апеляційну скаргу.

"Я не буду вибачатися перед злочинцем,членом організованого злочинного угруповання Володимиром Литвином. Я заявляю, що я буду всіма законними шляхами добиватися скасування цього незаконного, аморального та злочинного рішення... Я спростовувати свої слова не буду", - сказав Мельниченко на зустрічі з журналістами у середу.

За його словами, протягом кількох днів його адвокат екс-майора Тетяна Монтян підготує відповідні документи для подання апеляційної скарги до суду.

Мельниченко також назвав рішення Деснянського суду упередженим.

"Я наполягатиму до притягнення до кримінальної відповідальності судді, яка винесла таке рішення", - додав він.

На питання, чому Мельниченко не з’явився на судову засідання за позовом Литвина, він відповів, що не був повідомлений про його дату, а також у зв’язку з погіршенням стану здоров’я.

"У мене зі здоров’ям було все гаразд. Раптово у мене дуже сильно підвищився тиск. Дивним чином це збіглося з судом за позовом Литвина", - додав він.

Мельниченко розповів, що одразу після цього за наполяганням його адвоката він звернувся до клініки закритого типу.

За словами екс-майора, зараз він проходить обстеження у кількох лікарнях.

Як відомо, раніше Деснянський райсуд Києва задовольнив позов Литвина до Мельниченка про захист честі і достоїнства і визнав висловлення Мельниченка щодо нібито причетності спікера до вбивства Георгія Гонгадзе такими, що не відповідають дійсності.

Мельниченко, який повернувся в Україну наприкінці листопада, заявив, що в колишнього голови президентської адміністрації, нині спікера Литвина були побутові мотиви усунення журналіста Георгія Гонгадзе, а також заявляв, що в нього "руки по лікті в крові".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування