Тимошенко через три дні зрозуміла, що Ющенко її, наївну принизив

Середа, 25 січня 2006, 16:07

Юлія Тимошенко вважає запрошення її на день Соборності України приниженням

"Я і моя команда наївно сприйняли запрошення президента на спільне святкування Дня Соборності буквально і дійсно прийшли на свято. Але нас там принизили", - розповіла Тимошенко кіровоградським журналістам у середу, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Жодного з нас не запросили до мікрофона, не дали слова. Нікого з моєї команди, як і мене, не запросили на наради, які відбувалися в сусідніх кабінетах. Приниженням стала і коротка промова Президента", - пояснила вона, назвавши цю ситуацію проявом "політичної нечесності".

"Президент для мене – не просто особистість. Це ще й мільйони людей, які й сьогодні продовжують йому вірити і сподіватися. Коли я просила людей з сотень майданів по всій Україні голосувати за Ющенка, то брала на себе відповідальність за те, що буде відбуватися в країні", - сказала Тимошенко, додавши: "Я не можу зрадити ті очі, які дивилися на мене з багатьох майданів України".

Відповідаючи на запитання стосовно нових рейтингів, недавно оприлюднених Центром ім. Разумкова, Тимошенко сказала: "Останнім часом за даними Центру Разумкова я точно знаю, чого хоче досягти "Наша Україна".

Вона закликала представників соціологічних центрів "не фальсифікувати цифри і не маніпулювати свідомістю людей".

"Люди вже мають проти цього імунітет", - зазначила екс-прем’єр, додавши, що реальні показники довіри народу до політичних сил дадуть тільки вибори.

"Я не хочу, щоб такі символи Помаранчевої революції, як "5 канал" і Центр Разумкова, перетворювались на пропагандистські канали влади", - заявила вона.

Коментуючи на прес-конференції в Кіровограді підписання українсько-російської газової угоди, Тимошенко наголосила на нерівних умовах, у яких перебувала Україна під час переговорів.

"Складається таке враження, що з російського боку були професійні шахісти, а з нашої сторони грали в шашки", - зауважила вона.

"Доки ми не створимо потужної інтелектуальної команди, яка вестиме переговори з Російською Федерацією по всьому фронту проблем, а не лише по газовому питанню, - до тих пір ми будемо програвати. Дуже цього не хочеться", - наголосила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News