Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун ніяк не може досудится з Ющенком

Четвер, 26 січня 2006, 11:01

Розгляд апеляції Міністерства юстиції і секретаріату президента на рішення Шевченківського суду Києва про відновлення в посаді генерального прокурора Святослава Піскуна перенесено на 7 лютого.

Як повідомили журналістам у канцелярії Апеляційного суду Києва, засідання перенесено через хворобу судді Олексія Касяна.

Як повідомлялося, президент звільнив Піскуна з посади генпрокурора 14 жовтня. 4 листопада президент підписав указ про призначення Олександра Медведька генеральним прокурором.

Піскун оскаржив рішення про своє звільнення в суді.

18 листопада Шевченківський суд Києва відновив Піскуна в посаді генпрокурора. 25 листопада міністр юстиції Головатий оскаржив постанову Шевченківського суду Києва про відновлення Піскуна на посаді генпрокурора.

1 грудня Печерський суд Києва призупинив дію указу президента про призначення Олександра Медведька на посаду генерального прокурора України. Це ухвалено також було оскаржено.

6 грудня Апеляційний суд Києва призупинив негайне виконання постанови Шевченківського райсуду Києва від 18 листопада 2005 року в справі "Святослав Піскун проти президента України Віктора Ющенка" до розгляду справи в суді апеляційної інстанції.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування